Гостувања на претставници на ХАЕ Македонија во емисии на ТВ (24 Вести-Лица со ретки болести, датум:14.05.2013)

Од се срце – ТВ емисија на 24 Вести (Тема: Лица со ретки болести, датум:14.05.2013)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *