ФОТО

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 10 ГОДИШНИНА ОД ДЕНОТ НА ХЕРЕДИТАРНИОТ АНГИОЕДЕМ (ХАЕ) 2021

——————————————————————————————————————-
ХАЕ Настан во соработка со Тактус – здружение за развој на културно уметнички вредности (19.05.2019)

клик на сликата

 

 

 

 

 


ХАЕ ден во Македонија
клик на сликата

 

 

 

 


Регионален состанок за хередитарен ангиоедем
Датум: 1 октомври 2017
Место: хотел Мериот,Скопје
клик на сликата

 

 

 

 


Проекција на документарен филм “Посебна крв”, кино Фросина (17.12.2016 год.)
Датум:17 декември 2016
Место: Кино Фросина (МКЦ)
клик на сликата

 

 

 

 


Меѓународен состанок на доктори и пациенти за ретката болест Хередитарен ангиоедем – ХАЕ во Скопје  17-19.06.2016 година

клик на сликата

 

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————-
ХАЕ на точак 20.02.2016

клик на сликата
slika1

 

 

 

 

——————————————————————————————————————-

ХАЕ Караван
клик на сликата

DSCN6152 (Copy)

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————-

Танцуваме за ХАЕ во City Mall
Датум:30 ноември 2014
Место: City Mall
клик на сликата

DSCN6319 (Copy)

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————–
Светска конференција за Хередитарен ангиоедем – ХАЕ во Вашингтон, САД
Датум:16-18 мај
Место:Вашингтон, САД
клик на сликата

2014-05-16 16.33.14 (Copy)

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————–
Концерт по повод светскиот ден на ХАЕ
Датум:18 мај, 2013 година
Место: Школка – Градски парк
клик на сликата
Концерт по повод светскиот ден на ХАЕ (датум:18 мај 2013)

——————————————————————————————————————–

Посета на претставници од меѓународната организација на пациенти ХАЕи(интернационал)
Датум: 26 август, 2013 година
клик на сликата
Slika